esmaspäev, 11. juuli 2016

Jääaja keskuse 4. sünnipäev


Eile oli Jääaja keskuse sünnipäev, mida võib vist nimetada Äksi aasta suursündmuseks, kuna üritusel oli meeletu hulk rahvast. Kahe aasta jooksul, mil olen siin elanud pole ma veel varem näinud, et kohale tulnud inimesed peaksid oma autosid parkima ka meie tänava algusesse, mis jääb Jääaja keskusest ikka natuke eemale.

Parkivad autod enne Jääaja keskust
Jääaja keskus
Üritus algas juba kell 11 hommikul, kuid nii vara meie kohale ei läinud. Kell 12.00, 13.00, 14.00, 15.00 ja 16.00 pidid toimuma parvereisid saadjärvel, kuid kuna kuskil kella kahest alates müristas, lõi välku ja sadas vihma, olen arvamusel, et siis enam parvereise ei toimunud, aga kindel ma selles pole.
Väljas toimusid veel ponisõidud, kohal oli ka Vudila Mängumaa batuut, Saadjärve jahklubi purjekad, terrassil oli avatud kohvik. Kahjuks küll ilma tõttu peale kella 14 enam väljas tegevused toimuda ei saanud. 
Saadjärv enne vihma algust

 
Keskuses sees toimusid kell 12.00, 14.00 ja 16.00 ekskursioonid eesti ja vene keeles. Alates kella ühest kuni neljani oli külas lumekuninganna Elsa koos Olafiga, kes tegi pisikestele külalistele kauneid näomaalinguid. Kahjuks meil küll sinna ruumi sisse saada polnud võimalik, kuna seal tungles nii palju inimesi, et me ei hakanud sinna trügima. Mu kuue aastane tütar küll üritas ka seista näomaalingute järjekorras, kuid lõpuks loobus. 
Kell 17.00 jagati sünnipäeva torti ning kell 18.00 esines esimesel korrusel Karl-Erik Taukar. 
Olenemata ilmast oli kogu päeva jooksul kohal väga palju inimesi, ja isegi veel õhtul, kui esines Karl-Erik Taukar, ei olnud väga võimalik saada kohta kontserdi vaatamiseks. Lava ees olevad istekohad olid ammu juba hõivatud ja samuti ka kõik trepid, ning teise ja kolmanda korruse rõdud. Niisis tuligi mul vaikselt imbuda läbi rahva lavale lähemale, et natuke midagigi näha. Lõpuks sain koha lava ette pandud toolide taha, kus inimesed istusid põrandal. Sealt oli kontserdi päris hea ja mõnus jälgida.
Karl-Erik Taukar esinemas Jääaja keskuse sünnipäeval


Karl-Erik Taukar esinemas Jääaja keskuse sünnipäeval

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar