pühapäev, 31. juuli 2016

Photoshopi challange- 2. töö Oma joonistusest kollaaž

Seekordsed tööd siis sellised. Esimene on minu oma, teine kaastöö samal teemal.
Selles ülesandes üritasin siis kokku sulandada foto ja enda joonistatud pildi. Vasak pool sellest pildist on mul enda joonistatud (osa paberile ja skännitud, osa photoshopis) ja parem pool on foto. Ülesanne tundus huvitav ja kuna ma varem kunagi midagi sellist teinud ei ole, siis arenguruumi on veel palju. Kindlasti proovin seda veel teha.
Challenged ja nende tegemine on huvitav, kuid kuupäevade osas feilin ma endiselt ikka totaalselt. Aega läheb tunduvalt rohkem, kui ma arvasin ja kuna tuleval nädalal on ka Tartuff, kuhu plaanis peaaegu igal õhtul minna (va nädalavahetus, kui olen pisikesel reisil.), siis ma arvan et järgmise ülesande tegemine lükkub kuskile kaugesse tulevikku. Ülesanne 3 "Ookeani kohal hõljuv puu" pidi mul tegelikult juba eile valmis olema... Aga luban, et annan endast parima.



2 kommentaari:

  1. suht saamatud ponnistused, oskusi eriti ei ole, aga eks neid saab arendada, probleem on selles, et maitset ei ole ja seda juba ei õpi kuskilt juurde.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kuna olen suht suure õppimisvõimega, siis usun, et kõike on võimalik õppida ja arendada. Aga eks kõigi õppimisvõime ongi erinev. Nagu maitse ja stiilitunnetus.

      Kustuta