pühapäev, 20. november 2016

Toidukoolitus- milleks veel see?

Viimasel ajal on toidu ja toitumisega seonduvad teemad väga populaarseks muutunud. Ise liigitaksin end selliseks inimeseks, kes sööb seda mille järgi isu on. Pean end toitumise teemal suhteliselt teadlikuks ja äärmustesse langeda ei kavatse. Vähemalt siiani pole ükski argument selleks piisavalt veenev olnud.
Rohkrm nagu uudishimust sai siis teisipäeval (15.11) käidud toidukoolitusel. Ausalt, ega midagi uut ma seal otseselt ei õppinud, aga ajaveetmise viis, kui selline, oli see väga mõnus. Kokku oli meid (koos kokaga) viis inimest. Eelnevalt olime koolitajaga kokku leppinud, kus me kohtume ja mis on menüüs. Esialgse menüü pakkus tema välja, meie siis veidi korrigeerisime, asendasime mõne asja mingi teisega. Lõpuks sai meie menüü selline: 3 sorti trühvlid, bataadi friikartulid, ahjus küpsetatud baklazaan ja kikerherne salat.
Alustuseks pakuti meile õunamahlast valmistatud kuuma jõulujooki ja šokolaadimaiustusi. Seejärel asusime oma toitude tegemise kallale. Kõigepealt siis trühvlid, ning hiljem jooksvalt soolane toit. Ega ma seda mõnusat olemist ilmselt sõnadesse panna ei jõua, pildid las räägivad enda eest.








Otse loomulikult tegin esimesel võimalus ka oma muudatustega kogu menüü ka kodus järgi. Siin mõned pildid, kuid täpsemad kirjeldused juba järgmistes postitustes.





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar