neljapäev, 8. detsember 2016

Vesivärvidega maalitud jõulukaardid


26.-ndal novembril otsustasin päev otsa vesivärvidega joonistada jõulukaarte.
Alguses joonistasin valmis motiivid- lumememmed ja põhjapõdrad. Ning hakkasin neid akrüülidega värviliseks muutma. Seejärel maalisin veel niisama siniseid taustu. Tegin mitut pilti korraga, kuna siis said ühed seni kuivada, kuni teisi maalisin.
Ise joonistasin vaid lumememme ja põdra pildid, taustadel kasutasin selleks templeid.
Päev otsa maalimist ja sain kokku pildid 11 kaardi tarbeks. Ööseks panin need pressi alla (suur hunnik raamatuid). Kõigi 11 kaardi päris valmis tegemiseks kulus mul täpselt nii palju aega, kui esmaspäeva õhtuni ( 5. dets). Siis tegin veel kaarte ka lihtsamal viisil- dekoratiivpaberitest- nende tegemiseks kulub tunduvalt vähem aega, kuid see pole nii nauditav, kui maalimine.

Kõiki kaarte on soovi korral võimalik minu käest ka osta, valmiksid tellimustööna, vastavalt kliendi soovile.

Siin pildid minu kaartidest:

Vesivärvidega maalitud taustad ja templitega motiivid, hiljem värvitud akrüülidega


Joonistatud ja maalitud lumememmed. Lumememme motiivi vaatasin Pinterestist. Põhjaks/aluseks on kasutatud struktuurpaberit, sissepoole on teksti jaoks kleebitud lisa paber. Lumehelbed kaetud klitterliimiga.


Joonistatud ja maalitud põhjapõdrad. Põhjapõdra motiivi vaatasin Pinterestist. Põhjaks/aluseks on kasutatud struktuur/efekt paberit, sissepoole on teksti jaoks kleebitud lisa paber. Lumehelbed ja või põdra tagune taust on kaetud klitterliimiga


Dekoratiivpaberitest kaart

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar