teisipäev, 23. august 2016

Lemmikloomade salajane elu


pildi asukoht: https://cinamon.ee
See on film mille kinodesse jõudmist mu lapsed väga ootasid. Mina ei tea, kuidas nad üldse teadsid, et see kinodesse tulemas on, aga nad teadsid. Seega laste suurel soovil seadsime laupäeval 20. augustil oma auto rattad Cinamoni poole teele. Nagu ikka ei õnnestunud meil jõuda kohale õigeks ajaks, ning jäime ootama järgmist seanssi. Vahepeal aga käisime söömas Baby Backis, mis on mu laste lemmik söögikoht Tartus. Ka mulle meeldivad sealsed toidud väga, lemmikumatest lemmikuim on sealne kartulipüree! Ka liha on seal alati imeliselt suussulav! Ja teenindus on samuti alati laitmatult sõbralik ning kiire. Seekordne valik oli meil grillitud seakaelakarbonaad. Laste lemmikud seal on loomulikult Daisy jäätise-piimakokteil ja Minni´e pannkoogid:


Lisaks saab seal ka Cinamoni piletite eest tasuta magustoidu, mille me aja puuduse tõttu lasime kaasa pakkida, ning hiljem kodus sõime. Ka see oli vapustavalt maitsev.

Edasi liikusime filmi vaatama ja pean ütlema, et tegu oli tõesti toreda filmiga. Peale supervarga vist polegi vahepeal nii head laste filmi olnud!

Treilerit ja Cinamon Tartu seansi aegu Lemmikloomade salajase elu kohta näed siit

Meeldivaid filmielamusi!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar